Ingrediente:
Pentru aluat:
Pentru umplutură:
1. Pentru aluat, se pune făina în castron,
se adaugă apa caldă, sarea, uleiul şi o
linguriţă de oţet.
2. Se amestecă şi se frământă, apoi, odată
aluatul format, se unge cu ulei şi se aşază
pe o suprafaţă înfăinată şi se lasă la cald să
stea două ore.
3. Se întinde aluatul pe o faţă de masă presărată
cu făină, într-o foaie subţire. Mierea
se amestecă bine cu nucile măcinate şi
apoi cu spuma de albuşuri bătute cu un
pic de sare.
4. Se rulează, se pune în tavă şi se coace
20 de minute.
Sursa foto:Hepta/Tips Images
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cu colăcei și celulită! Așa arată cea mai râvnită femeie din lume! Toți o felicită pentru curajul de a se fotografia așa
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri