Ingrediente
- 1 kg piersici
- 500 ml frișcă
- 125 g zahăr
- un praf sare
1. Se curăță piersicile de coajă și de sâmburi și apoi pulpa se mixează.
2. Se bate frișca lichidă cu un praf de sare, să se transforme în spumă. Se adaugă zahăr și se bate și apoi se pune piureul de piersici.
3. Se amestecă cu o lingură de lemn și apoi se dă la frigider 4 ore. Se scoate cu 30 de minute înainte de servire.
Sursa foto:Thinkstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri