Ingrediente:
170 g zahăr
1. Gălbenușurile se freacă bine cu zahărul până ce se obține o cremă albă în care se adaugă amidonul.
2. Se pune pe foc apa cu sucul de lămâie și, când dă în clocot, se toarnă peste crema cu gălbenușuri.
3. Se amestecă cu telul și apoi se pune pe foc amestecând până ce se obține o cremă groasă. Se lasă apoi să se
răcească în totalitate.
4. Se bat albușurile spumă și se adaugă ușor în compoziție, apoi frișca bătută, se amestecă cu delicatețe și se lasă spuma de lămâie o oră la frigider. Se servește cu decor de lămâie și frunzulițe de mentă.
Sursa foto: Northfoto/Colorise
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_1142c205b6ffa563ca2293f442cad30d.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
A aflat că soțul ei o înșală așa că s-a dus la amantă să-i ceară socoteală! Ce i-a spus amantei
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri