Ingrediente:
Pentru spuma de iaurt:
Pentru sosul de căpșune:
Pentru sosul de mango:
1. Se prepară întâi sosurile. Pentru cel cu căpșune, acestea se mixează cu zahărul și sucul de lămâie. Se adaugă apa, se amestecă și se strecoară. Se dă la rece până ce se prepară restul.
2. Pentru sosul de mango, fructul se taie cuburi mici care se pun la fiert cu zahărul și 50 ml apă. Se lasă 20 de minute sa fiarbă, adăugând apă, dacă este prea gros. Se lasă la răcit.
3. Pentru spuma de iaurt, se înmoaie gelatina în apă rece, iar 2 linguri de iaurt se pun cu mierea pe foc cât să se încălzească. Se trage vasul de pe foc și se adaugă gelatina scursă. Se amestecă și se lasă 5 minute să se răcească. Se adaugă amestecul peste restul de iaurt, apoi frișca bătută și esența de migdale. Se amestecă și apoi se repartizează în cupe, alternativ cu sosul de căpșune și cel de mango. Se lasă la frigider pentru 2 ore.
Sursa foto: Shutterstock