Ingrediente pentru spumă de ciocolată cu șampanie:

● 175 g ciocolată neagră

● 3 linguri unt
● 5 linguri șampanie

● 3 gălbenușuri
● 65 g zahăr

● 180 ml frișcă lichidă
● un fruct de mango

Pentru decor:

● bombonele

1. La bain-marie se pun ciocolata ruptă bucăți, untul și 2,5 linguri de șampanie. Se amestecă până ce se topește ciocolata și se lasă deoparte să se răcească.
2. Tot la bain-marie se amestecă gălbenușurile, zahărul și restul de șampanie. Trebuie să se obțină o cremă
groasă, care nu trebuie să fiarbă. Se ia de pe foc și i se adaugă ciocolata topită. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
3. Se bate frișca lichidă și se oprește din ea pentru decor. Restul se amestecă cu crema de ciocolată și se repartizează în cupe. dacă mai vrei să faci un desert care se servește la cupe îți recomand și această cremă de vanilie!
4. Se taie fructul de mango cubulețe și se adaugă, se garnisește cu restul de frișcă bătută și cu bombonele de decor.