Ingrediente
Pentru servit:
1. Cafeaua și bucățile de ciocolată ruptă în bucăți se topesc şi apoi se amestecă cu gălbenuşul.
2. Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare şi, când spuma începe să se formeze, se adaugă zahărul.
3. Se continuă baterea pentru a obţine o spumă fermă şi apoi se adaugă în mai multe reprize în amestecul cu gălbenuş.
4. Se repartizează spuma de ciocolată în patru castronele care se lasă la frigider pentru 3 ore. Se serveşte cu fructe.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_20b9f50a0f153364f48857169651af0a.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ce a făcut Mădălina Ghenea la Cannes? I-a lăsat pe toți cu gura căscată! S-a întâmplat chiar în gală! FOTO
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri