Ingrediente pentru spumă de căpșune cu frișcă:
● 500 g căpșune
● 150 g zahăr pudră
● 2 foi gelatină
● 400 ml frișcă lichidă
● esență de vanilie
● 2 linguri zahăr tos
Pentru servit:
● căpșune
● sirop de căpșune
● frunzulițe de mentă
● frișcă
1. Se pune gelatina la înmuiat în apă rece.
2. Se mixează fructele cu zahărul și vanilia și apoi se încălzește puțin pentru a adăuga gelatina bine presată.
3. Se bate frișca cu zahărul tos și apoi se amestecă ușor cu compoziția cu gelatină.
4. Se repartizează spuma în vasele de servit și se lasă 2 ore la frigider. Se servește cu căpșune proaspete, sirop de căpșune, frișcă și frunzulițe de mentă.
S-ar putea să-ți placă și…
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri