Ingrediente pentru spumă de căpșune cu frișcă:

● 300 g căpșune
● 150 g zahăr pudră

● o lingură gelatină
● 100 ml frișcă lichidă

● 2 albușuri

Pentru servit:

● ciocolată rasă
● câteva căpșune

1. Se pregătește gelatina conform indicațiilor de pe pachet. Căpșunele curățate de codițe se taie felii și se mixează cu zahărul.
2. Se pune gelatina gata hidratată peste căpșune, se amestecă și se lasă 15 minute.
3. Se bate frișca foarte rece, se oprește puțină pentru decor, iar peste restul de frișcă se adaugă căpșunele cu gelatina. Se omogenizează bine.
4. Se bat albușurile spumă, se adaugă peste compoziția cu căpșune și se amestecă. Se repartizează în pahare și se decorează cu frișca bătută, ciocolată rasă și felii de căpșune proaspete.

Să faci și rețeta asta- pat de ciocolată cu cireșe!