► Ingrediente
► 8 ardei roșii medii
► 100 ml suc de roşii
► 500 g carne de vită tocată
► busuioc verde
► 3-4 lingurițe ulei de măsline
► sare grunjoasă
► piper negru măcinat
► 3-4 căței usturoi
► 50 ml vin roşu
► 100 g mozzarella

► Preparare:
1. Se spală ardeii, li se taie capacele, apoi se curăţă și se pun la scurs.
2. Separat, se pune uleiul de măsline într-o tigaie, se încinge și se călește carnea tocată. Se adaugă usturoi, sare, piper, cimbru și busuioc.
3. La sfârșit, după ce a fiert bine carnea, se adaugă sucul de roșii și, după ce a scăzut, se lasă să se răcească treptat.
4. Se umplu ardeii, se adaugă mozzarella și se pun în tava unsă cu 2-3 picături de ulei. Se bagă în cuptor 10 minute, apoi se servesc.