Ingrediente:
- o pungă spaghete
- 500 g carne tocată de vită
- 2 tije țelină
- 4 linguri ciuperci feliate
- un morcov
- o mână fasole păstăi fiartă
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
1. Morcovul și țelina tăiate mărunt se pun să se rumenească în ulei.
2. Se adaugă carnea, se presară sare și piper și se lasă pe foc să se rumenească. Se adaugă ciupercile trecute sub un jet de apă și fasolea și se lasă pe foc amestecând continuu.
3. Se fierb pastele conform indicațiilor de pe ambalaj, se scurg și se adaugă în tigaie, peste carnea de vită cu legume. Se mai lasă 5 minute împreună și se servesc.
Iată o rețetă rapidă dacă îți plouă în gură după niște paste cu carne tocata delcicioase!
Sursa foto:Northfoto/Colorise
PARTENERIATE
Redactia.ro
Descoperire uluitoare după 5000 de ani! A fost găsită Arca lui Noe. Motivul pentru care a fost ținută ascunsă atâta timp
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)