Ingrediente

  • 10 ciuperci din conservă
  • 3 ardei grasi, de culori diferite
  • o ceapă mare
  • un fir țelină
  • 2 morcovi
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml supă de pui sau de
    legume
  • sare
  • piper
  • Preparare:

    1. Într-o lingură de ulei încins
    se pun la călit ceapa tăiată
    peștișori, ciupercile și morcovii
    rondele.
    2. Dupa ce s-a înmuiat ceapa,
    se toarnă supa și se lasă la fiert
    15 minute.
    3. Între timp, ardeii tăiați fâșii
    se călesc în restul de ulei cu
    țelina tăiată rondele și, după ce
    s-au înmuiat, se adaugă peste
    amestecul cu ciuperci.
    4. Se potrivește gustul de sare
    și piper și se lasă pe foc până
    ce toate legumele sunt fierte.
    Acest sos de legume se aduce la masă cu orez fiert,
    verdeață și smântână.

    Sursa Foto:Shutterstock