Ingrediente pentru scrob cu bacon și smântână:
● 4 ouă
● 4 linguri smântână
● 100 g bacon
● o legătură ceapă verde
● ulei pentru prăjit
● 4-6 roșii cherry
● sare ● piper
Pentru servit:
● 8 felii pâine
● 50 g unt
1. Se bat ouăle într-un castron.
2. Se adaugă smântâna, baconul tăiat cubulețe și numai cozile verzi ale cepelor.
3. Se pun sare și piper, se amestecă și se toarnă în tigaie.
4. Se amestecă ajutând la prăjire. Spre final, se pun și roșiile și se lasă să se coacă puțin.
Se servește pe pâine prăjită unsă cu unt.
Într-o dimineață să încercați și rețeta de chifle umplute la cuptor!
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
A fost dependentă de cocaină, iar acum a slăbit enorm. I s-a lăsat pielea și a ajuns să arate așa. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva e grav bolnavă
Advertorial
Cele mai bune trucuri pentru ardeii copți. Cum se coc și cum se curăță rapid!
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri