Ingrediente:
1. Ceapa se taie peștișori, se
freacă cu sare și se lasă
5 minute.
2. Se adaugă sucul unei jumătăți
de lămâie și mărarul tocat
mărunt, apoi se verifică gustul
de sare.
3. Se umplu cu ceapă patru
dintre sardine, care se așază
cu umplutura în jos, în tava de
copt.
4. Se pun și celelalte sardine
simple, intercalate cu felii din
jumătatea de lămâie rămasă.
Se stropesc cu ulei și se lasă la
cuptor 30 de minute.
Sursa Foto:Northfoto/Colorise
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_8fe77980b4447a14b8f7f9af437941f1.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_102866672ded3956ae42189934e978be.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_04424003f6f5781138c481805cdc05f5.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)