► Ingrediente
► 800 g şalău filé
►sare
►800 g cartofi
►400 g sparanghel
►ulei de măsline
►cimbru verde
►piper negru
Pentru sos:
►o căpăţână usturoi
►50 g brânză tofu
►3 linguri ulei de floarea-soarelui
►o lămâie
►o linguriţă oţet balsamic
► Preparare:
1. Se dau fileurile de şalău cu sare şi piper şi se coc pe grătar.
2. Se fierb cartofii. Se scot din apă, se scurg şi se taie rondele. Se ung cu ulei şi se dau cu sare.
3. Sparanghelul se fierbe în mănunchiuri, în apă clocotită cu sare, 15-20 de minute.
4. Într-un bol se amestecă usturoiul pisat cu ulei, tofu, cimbru, zeamă de lămâie, sare  şi oţet balsamic. Se aşază pe o farfurie rondelele de cartofi, peştele şi sparanghelul. Se servesc cu sosul preparat.