Ingrediente
● 4 cartofi
● 200 g fasole păstăi
● 4-5 fileuri de anșoa
● 3 ouă ● o ceapă roșie
● 5 roșii mici ● 2 foi salată
● sucul unei lămâi
● o conservă mică de ton
în suc propriu
● 2 linguri ulei
Preparare:
1. Se pun la fiert, separat, cartofii,
fasolea, daca nu este fiartă, și
ouăle, care trebuie sa fie moi.
2. Peștele se scurge bine și jumătate
din cantitate se mărunțește
și se amestecă cu două linguri
de ulei si sucul unei lămâi.
3. Ceapa se taie rondele care se
desfac, iar roșiile se taie în două.
Un vas de salată se tapetează cu
cele două frunze de salată.
4. Se pun cartofii fierți și fasolea,
tonul si fileurile întregi de anșoa,
ouăle tăiate în patru, ceapa,
roșiile. Se stropesc cu sosul de
anșoa.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ținuta purtată de Carmen Iohannis pe care n-a vazut-o nimeni până acum! Gafa evidentă pe care a făcut-o prima-doamnă
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri