Ingrediente:
1. Sfecla coaptă se trece prin răzătoarea cu ochiuri mici și se lasă la scurs.
2. Morcovii se trec și ei prin răzătoarea cu ochiuri mici, iar brânza se mixează cu smântâna,
mărarul tocat și .sarea.
3. Maioneza se amestecă bine cu morcovii și se pune un prim strat într-un cerc mai
mare, asezat pe o farfurie sau în mai multe cercuri mai mici.
4. Se pun apoi brânza și sfecla amestecată cu puțină maioneză și suc de lămâie. Se scutură cercul de metal cu
grijă și se dă la rece pentru o oră.
Sursa foto:Shutterstock
PARTENERIATE
Redactia.ro
Descoperire uluitoare după 5000 de ani! A fost găsită Arca lui Noe. Motivul pentru care a fost ținută ascunsă atâta timp
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)