► Ingrediente
► 500 g pui
►300 g spanac verde
►300 g rucola
►4 mere roşii
►100 g nuci coapte
►1-2 linguriţe coniac
►150 g stafide
►2-3 linguri ulei de măsline
►piper negru măcinat
►sare
►2-3 linguri oţet balsamic
►125 g smântână dulce
►o lingură miere

► Preparare:
1. Se condimentează pieptul de pui cu sare, piper, se stropeşte cu ulei şi se freacă cu  zahăr. Se dă la rece.
2. Se spală stafidele în apă călduţă şi se stropesc cu puţin coniac.
3. Oţetul, mierea, sarea, piperul şi smântâna dulce se amestecă bine şi se lasă sosul la rece.
4. Se încinge grătarul şi se pun bucăţile de pui. Se rumenesc, se scot şi se feliază. Se pun într-un bol spanacul, rucola, feliile de piept, merele feliate, stafidele şi nucile. Se adaugă sosul şi se serveşte.