Ingrediente
- 2 vinete mari
- 2 căței de usturoi
- o lingură chimen măcinat
- 1/2 linguriță măghiran
- o lingură ulei
- sare
- piper
1. Vinetele curățate de coajă se taie cuburi și se pun la fiert în apă clocotită cu sare. Se lasă 15 minute până devin moi.
2. Se scurg vinetele, se mixează și se pun la călit într-o tigaie cu o lingură de ulei, chimen și usturoiul tocat mărunt.
3. Se potrivește de sare și piper, se pune măghiran și se amestecă ușor cu o lingură de lemn.
4. Când a scăzut bine, se trage de pe foc, se pune într-un bol de salată și se lasă să se răcească.Se aduce la masă cu verdeașă, după gust.
Sursa foto: Northfoto/Colorise
Citește mai multe rețete pe site-ul www.rețetepractice.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Vedete
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Horoscop