Ingrediente pentru salată de post:
● o conservă mare fasole boabe gata fiartă
● o conservă mică sfeclă în oțet
● 3 castraveți acri
● 2 legături ceapă
verde
● un morcov fiert
● puțin ulei
1. Fasolea se scoate din conservă și se trece sub un jet de apă rapid. Se lasă la scurs.
2. Se taie castraveții și se lasă și ei la scurs. Se taie și ceapa.
3. Sfecla se scurge și se pune într-un castron, se adaugă fasolea, castraveții, morcovul fiert tăiat cubulețe. Se stropesc cu un pic de ulei și se servește salata cu ceapă verde.
Îți recomandăm și aceste rețete delicioase de salata de fasole boabe și zacusca de fasole
Vrei să mai încerci și altă rețetă de salată de post? Încearcă și această salată de orez cu năut!
- Dacă vrei să încerci salate de primăvară, pline de verdețuri de primăvară, aruncă un ochi! Sunt idei sănătoase de alimentație.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cum arată femeia care și-a lăsat barba să crească! Toți se uită lung la ea! FOTO
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri