Ingrediente:
1. Ouăle se pun să fiarbă tari
și, între timp, castravetele se
taie cuburi cât mai mici.
2. Peștele se scurge bine de
sucul în care a stat conservat
și, dacă este cazul, se mărun-
țește cu furculița.
3. Ouăle fierte și răcite se taie
mărunt și se amestecă cu peștele,
castravetele și mărarul.
4. Se scobesc lămâile și se
umplu cu compoziția salatei
de pește. Se dau la rece
pentru 30 de minute înainte
de servire.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri