Ingrediente:
● o pungă paste
● 10 roșii mici
● o ceapă roșie
● o legătură ceapă verde
● o conservă mică porumb fiert
● o conservă mică fasole boabe gata fiartă
● 2 linguri ulei
● sare
● piper
1. Se pun pastele la fiert conform indicațiilor de pe pachet.
2. Între timp, cele două conserve se trec sub un jet de apă rece și se scurg bine. Se taie cele două tipuri de ceapă.
3. Se scurg pastele și se amestecă imediat cu uleiul. Se adaugă roșiile tăiate, cele două tipuri de ceapă, porumbul, fasolea și se potrivește de sare și piper.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri