► Ingrediente
► 3 ardei roșii
► 400 g paste
► o legătură pătrunjel
► busuioc verde
► sare
► piper
► o linguriță zahăr
► 2-3 linguri ulei de măsline
► oțet balsamic
► 400 g fasole verde păstăi
► o ceapă roșie
► 100 g parmezan
► Preparare:
1. Se fierb pastele.
2. Fasolea păstăi se pune să fiarbă în câteva clocote.
3. Separat, se spală ardeii și se coc. Apoi se răcesc şi se curăţă de pieliță.
4. După ce au fiert pastele, se scurg și se trec prin jet de apă rece. Se pun într-un bol ardeii copți, ceapa roșie tăiată solzișori, pastele și fasolea verde. Se adaugă sare, piper, ulei, busuioc verde, pătrunjel verde tocat mărunt şi oțetul balsamic. Se amestecă și se servește cu parmezan ras și cu ceafă de porc la grătar.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri