Ingrediente

  • 2 cartofi
  • 200 g mazăre congelată
  • 200 g șuncă de curcan
  • 100 g ciuperci din conservă
  • 2-3 linguri ulei
  • câte un ou de persoană
  • sare
  • piper
  • 1. Cartofii se taie cuburi și se
    pun la fiert în apă cu sare, iar
    separat, mazărea se pune să
    fiarbă în altă oală.
    2. Într-un vas cu apă și oțet se
    fierb ouăle românește și se păstrează la
    cald.
    3. Ciupercile se scurg de apă
    și se pun la călit într-o tigaie
    fără ulei. După ce se evaporă
    apa, se pune uleiul, se adaugă
    cartofii și mazarea. Se lasă pe
    foc 5-10 minute.
    4. Se taie șunca mărunt, se
    amestecă ușor cu legumele, se
    presară sare și piper și se aduce
    la masă cu ouă deasupra.

    Sursa foto:Shutterstock