- 250 g cușcuș
- 2 ardei grași
- 2 cepe roșii
- o sfeclă mică
- o bucată dovleac
- 2 morcovi
- 5-6 căței usturoi
- 2 linguri ulei
- sucul unei lămâi
- pătrunjel
- sare
1. Toate legumele se curăță, se spală, se taie bucaăți mai mari și se stropesc cu o lingură de ulei.
2. Se amestecă bine și apoi se pun într-un vas termorezistent în cuptorul încins în prealabil.
3. Se întorc pentru a se rumeni uniform și apoi se scot într-un castron.
4. Se prepară cușcuș – ul conform indicațiilor de pe ambalaj și apoi se amestecă ușor cu legumele coapte, pătrunjelul, sare și suc de lămâie.
Sursa foto:Shutterstock
Încearcă și această rețetă de cuscus cu legume
PARTENERIATE
Redactia.ro
Irina Rimes, umilită în public! Ce s-a întâmplat când Andra a încercat să-i ia apărarea
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)