Mod de preparare: Se mărunțesc biscuiții. Separat, se amestecă ouăle cu zahărul până ce se obține o cremă spumoasă.
La bain-marie, se pun ciocolata și untul și, când s-au topit, se toarnă peste crema de ouă amestecând energic, pentru a evita coagularea ouălor.
- Uite aici cum faci un salam de biscuiti de post!
Se adaugă biscuiții și nucile mărunțite, se amestecă și se pune compoziția pe o folie de aluminiu.
Se rulează dând forma de salam, se strânge la capete și se lasă 3 ore la frigider. Pentru servire, se trece desertul prin zahăr pudră.
Iată și cum faci cel mai bun salam de biscuiti, cu stafide, nuci și rahat
PARTENERIATE
Redactia.ro
Trăiește din ce găsește prin tomberoane! Mama lui vitregă este faimoasă, dar nu-i dă niciun ban. Îl lasă să trăiască de pe o zi pe altă, în condiții inumane 😭😭😭
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_db36bc26966aac9a42fa618257b9bec0.jpg)
RetetePractice.ro
Pasca fara aluat
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_1d66aedede785fcd2b4764596adadc82.jpg)
RetetePractice.ro
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_087fd5d00d7fbbff8b60aad30cd3719f.jpg)