► Ingrediente
► 4 vinete mici
► 400 g carne tocată de vită
► 2 cepe roșii
► 2 căței usturoi
► 2 linguri pastă de roșii
► o lingură pastă de ardei
► sare de mare
► piper mozaic
► 30 ml ulei de floarea-soarelui
► frunze de busuioc
► Preparare:
1. Se feliază vinetele, se dau cu sare și se lasă la scurs în sită.
2. Separat, se curăță și se spală ceapa roșie. Se taie solzișori și se călește în ulei. Se adaugă și usturoiul și se călesc împreună. Treptat, se pune și carnea tocată. După ce s-a rumenit carnea, se adaugă pasta de ardei și de roșii și se potrivesc cu sare și piper.
3. Feliile de vinete se pun pe grătar și, după ce s-au rumenit, se lasă să se răcorească, apoi se umplu cu pasta de carne. Se rulează şi se se ornează cu busuioc.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ireal! Ce note a luat fiica Adrianei Iliescu la BAC? Profesoara, reacție publică după ce a aflat rezultatele
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri