Ingrediente
1. Hrișca se fierbe în apa măsurată
de două ori cantitatea ei.
Se lasă 30 de minute. Se gustă
și se mai lasă 10 minute dacă
nu e bine fiartă.
2. Ceapa tăiată mărunt și morcovul
ras se pun la călit în ulei,
se adaugă ardeiul tăiat cuburi
și apoi hrișca. Se presară sare,
piper și boia și se lasă pe foc
10 minute.
3. Foile de plăcintă se taie
dreptunghiuri care se umplu cu
amestecul de hrișcă, se rulează,
se așază în tava de copt și se
ung cu ou bătut și lapte. Se
lasă 20 de minute la cuptor.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a aflat! Cine e designerul care a creat rochia criticată a lui Carmen Iohannis
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri