Ingrediente:
►400 g brânză de vaci
►busuioc verde
►rozmarin
►2 ardei roşii
Pentru sosul de roșii:
►foi de tortillia
►sare grunjoasă
►10 roșii
►2-3 linguri oțet balsamic
►un ardei iute roșu
►1-2 linguri miere
►piper negru măcinat
►cimbru
►ulei de măsline
►busuioc

1. Se amestecă busuiocul tăiat mărunt şi rozmarinul cu brânza şi ardeii tăiaţi cubuleţe.
2. Separat, se spală roșiile, se pasează și se fierb împreună cu sare, piper, miere, cimbru, busuioc, ulei de măsline și oţet balsamic. Se dă sosul în clocot și, spre final, după ce a scăzut, se adaugă un ardei roșu iute, tăiat mărunt.
3. Între timp, se ung foile de tortillia cu ulei de măsline, se umplu cu compoziţia de brânză, se rulează și se servesc cu sosul ușor picant. Se ornează cu busuioc verde.