Ingrediente:
1. Carnea se pune între două bucăți de folie de plastic și se bate cu ciocanul de carne pentru a obține o bucată cât mai întinsă. Se presară sare și amestec de piper ușor fărâmițat.
2. Baconul se prăjește cu o jumătate de linguriță de ulei și apoi, bine scurs de grăsime, se așază pe partea cărnii care va fi la interior. Se presară rozmarin.
3. Se rulează, se leagă și se rumenește pe toate părțile în amestec de unt și ulei.
4. Se transferă apoi într-un vas de cuptor și se coace 20 de minute. Se scoate, se acoperă cu folie de aluminiu și se lasă așa 10 minute înainte de a o tăia.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
A fost dependentă de cocaină, iar acum a slăbit enorm. I s-a lăsat pielea și a ajuns să arate așa. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva e grav bolnavă
Advertorial
Cele mai bune trucuri pentru ardeii copți. Cum se coc și cum se curăță rapid!
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri