► Ingrediente
► un kg mușchi de vită
►sare
►piper
►salvie
►100 ml vin roșu
►3-4 căței usturoi
►100 g unt
Pentru umplutură:
►500 g ardei capia
►un ardei verde gras
►un kg cartofi
►o lingură boia
►o legătură usturoi
►cimbru uscat și verde

► Preparare:
1. Se taie bucata de mușchi și se bate. Se unge cu unt, sare, piper și salvie, se rulează și se dă la rece.
2. Ardeii se curăță, se spală și apoi se coc pe plita încinsă. Se taie fâșiuțe și se amestecă cu usturoiul măcinat. Se desface bucata de carne, se umple cu compoziția de ardei și se rulează la loc. Se stropește cu vinul roșu şi se bagă în cuptor.
3. Se curăță cartofii, se taie rondele și se prăjesc în uleiul încins. Se condimentează cu boia, cimbru uscat și usturoi măcinat.