► Ingrediente
► 300 g ciuperci
► 4 piepți de pui
► 100 g mascarpone
► 2-3 legături ceapă
► o legătură pătrunjel
► 4 linguri pesmet
Pentru sos:
► 100 ml smântână
► o lingură unt cu sare
► 100 g cremă de brânză
► o linguriță făină
► sare
► piper

► Preparare:
1. Se taie pieptul de pui ca să se poată rula ușor. Se condimentează cu sare și piper și se unge cu ulei.
2. Separat, se curăță ciupercile şi ceapa și se toacă mărunt. Se călesc în puțin ulei, se adaugă ciupercile, pesmetul, mascarpone, sare și piper.
3. Se topește untul, se adaugă smântâna, crema de brânză, făina, sare și piper. Se umplu rulourile de pui cu ciuperci și se aşază în tava tapetată cu ulei și pesmet. Sosul se pune cu 4-5 minute înainte de a opri cuptorul.