Ingrediente: 
►un kg cotlet de porc fără os
►100 g unt
►800 g pulpă de porc tocată
►un ou
►3-4 căţei usturoi
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat
►cimbru
►50 ml vin
►3-4 linguri ulei de măsline
►o lingură miere
Pentru sos:
►200 g merişoare sau coacăze roşii
►100 ml vin alb demisec
►sare
►100 g struguri
►cimbru verde
►o linguriţă ghimbir

1. Se desface cotletul, pentru a se umple. Se bate cu ciocanul de şniţele şi se unge cu untul topit. Se condimentează cu sare, piper, cimbru, se stropeşte cu ulei de măsline şi puţin vin şi se lasă la rece.
2. Între timp, carnea tocată se căleşte. Se adaugă usturoiul măcinat, sare şi piper, după gust. Se ia de pe foc şi se lasă la rece, după care se adaugă oul.
3. Se umple bucata de cotlet cu carnea tocată, se rulează şi se aşază în tavă. Se stropeşte cu restul de vin, se unge cu miere şi se bagă în cuptor, la 160°C.
4. În acest timp, se pregăteşte sosul. Se pasează o parte din fructe. Se amestecă cu vin, ghimbir, sare, piper şi cimbru şi se reduce la foc potrivit. La final, se adaugă restul de fructe. Sosul se serveşte cu rulada uşor rumenită.