Ingrediente:
► o jumătate kilogram carne de porc tocată
► 3 ouă
► 2 felii pâine
► o cană lapte
► o legătură pătrunjel verde
► sare
► piper
► 100 g fistic prăjit
1. Se înmoaie pâinea în lapte, după care se dă prin maşina de tocat.
2. Se spală bine pătrunjelul şi se toacă mărunt.
3. Într-un castron, se pun carnea tocată, ouăle, pâinea înmuiată în lapte, pătrunjelul tocat, se asezonează cu sare şi piper şi se amestecă bine.
4. Compoziţia obţinută se pune pe o folie de aluminiu unsă cu puţin ulei, după care se presară fisticul prăjit.
5. Se rulează bine şi se așază într-o tavă. Se dă la cuptor pentru aproximativ 15 minute.
6. Se serveşte caldă.
PARTENERIATE
Redactia.ro
Trăiește din ce găsește prin tomberoane! Mama lui vitregă este faimoasă, dar nu-i dă niciun ban. Îl lasă să trăiască de pe o zi pe altă, în condiții inumane 😭😭😭
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_db36bc26966aac9a42fa618257b9bec0.jpg)
RetetePractice.ro
Pasca fara aluat
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_1d66aedede785fcd2b4764596adadc82.jpg)
RetetePractice.ro
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_087fd5d00d7fbbff8b60aad30cd3719f.jpg)