Ingrediente:

Pentru blat:

  • 4 ouă
  • 100 g zahăr pudră
  • 60 g făină
  • 60 g amidon
  • 20 g unt

Pentru umplutură:

  • 200 ml frișcă
  • 5-6 căpșune
  • 200 g gem de căpșune

Pentru decor:

  • frișcă
  • fistic mărunțit
  • căpșune

1. Pentru blat, gălbenușurile se mixează cu zahărul până ce se obține un amestec alb, spumos. Se adaugă untul topit, dar nu fierbinte, apoi făina amestecată cu amidonul și cernute.
2. Se bat albușurile spumă și se amestecă delicat în compoziție. Se toarnă aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie. Se coace 15 minute și se scoate pe un șervet umezit. Se rulează și se lasă să se răcească așa.
3. Frișca bătută se amestecă bine cu căpșunele tăiate cubulețe.
4. Se unge rulada cu gem de căpșune, apoi se umple cu cremă. Se acoperă cu frișcă simplă și se decorează cu felii de căpșune și fistic mărunțit.

Sursa foto: Shutterstock