Ingrediente pentru ruladă:

6 ouă
120 g zahăr
180 g făină
1/2 linguriță esență de vanilie
un praf sare

Pentru umplutura de ruladă17:

300 g brânză de vaci
100 g smântână
50 g zahăr pudră
fructe decongelate, după gust

Pentru servit:

zahăr pudră

  1. Gălbenușurile se freacă bine cu zahărul până ce amestecul se albește. Se adaugă esența de vanilie. Se pune apoi făina, puțin câte puțin.
    2. Se bat albușurile spumă cu un praf de sare și se adaugă, în trei reprize, peste compoziția de mai sus.
    3. Se toarnă aluatul de ruladă în tava tapetată cu hârtie, se coace 20 de minute, se scoate pe un prosop, se rulează și se lasă așa să se răcească.
    4. Brânza se mixează cu smântâna și zahărul, se întinde peste blatul de ruladă, se așază și fructele bine scurse, se rulează și se presară cu zahăr pudră.

Sursa foto:Shutterstock