► Ingrediente
► 4 roșii mari sau 8 medii
► 2-3 dovlecei
► 2 vinete
► ulei de măsline
► 50 g unt
► sare
► piper negru și roșu
► 200 g mozarella
► 3-4 fire usturoi
► Preparare:
1. Se spală roșiile, se șterg și se taie jumătăţi. Se scoate miezul și se pun cu gura în jos să se scurgă bine.
2. Se curăță vinetele, dovleceii și usturoiul. Se spală, se șterg și se feliază în fâșii foarte subțiri. Vinetele se pun să se scurgă separat. Dovleceii se călesc în unt cu usturoi, la fel şi vinetele. După ce s-au înmuiat bine, se condimentează cu piper și sare, după gust.
3. Se umplu roșiile, se adaugă mozzarella și se bagă în cuptorul încălzit în prealabil.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ținuta purtată de Carmen Iohannis pe care n-a vazut-o nimeni până acum! Gafa evidentă pe care a făcut-o prima-doamnă
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri