Ingrediente pentru rețetă de mini Pavlova:
● 6 albușuri
● 340 g zahăr
● 1,5 linguriță oțet alb
● 1,5 linguri amidon
Pentru servit:
● 100 g ciocolată albă
● frișcă
● 200 g fructe de pădure
1. Se bat albușurile spumă, adăugând zahărul puțin câte puțin.
2. Amestecând, se pun oțetul și apoi amidonul. Spuma, la final, trebuie să fie foarte tare și strălucitoare. Se pune într-o seringă specială de bucătărie.
3. În tava mare a aragazului se fac mai multe cercuri suprapuse ca niște cuiburi. Se lasă la cuptor 75 de minute.
3. Ciocolata albă se topește și se toarnă în forme rotunde pe o
â coală de hârtie de copt. Se lasă să se răcească.
4. Când s-au răcit complet, bezelele se pot umple cu frișcă, se așază deasupura modelele de ciocolată albă și se aduc la masă cu fructe de pădure.
S-ar putea să-ți placă și…