Ingrediente pentru rețetă de dulceață de gogonele:
1,5 kg gogonele
un kg zahăr
2 lămâi
o păstaie vanilie
1. Gogonelele se scufundă în apa clocotită câteva secunde, se trec sub jet de apă rece și li se scoate pielița. Apoi, se
taie cuburi.
2. Într-un vas mare de fiert se pun straturi de gogonele, zahăr și rondele de lămâie terminând cu zahăr. Se pune și păstaia de vanilie și se lasă la macerat 24 de ore.
3. Se pun apoi la fiert și se lasă 30 de minute la foc mediu, din momentul în care dau în clocot.
4. Se reduce focul apoi, se scoate păstaia de vanilie și se lasă la fiert 15 minute. Se pune în borcane.
S-ar putea să vă placă…
Sursa foto:Shutterstock
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Vedete
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Horoscop