Ingrediente rețetă de drob de miel:
- toate organele de la un miel
- 4 cepe
- 4 ouă fierte
- 3 ouă crude
- 2 linguri ulei
- verdeață, după gust
- sare
- piper
Mod de preparare rețetă de drob de miel
1. Spălate bine și, eventual ținute în apă cu oțet, organele de miel se pun la fiert cu două cepe.
2. Între timp, celelalte două cepe se taie mărunt și se călesc foarte puțin, cât să se înmoaie.
3. Organele fierte și răcorite se trec prin mașina de tocat odată cu ceapa călită. Se adaugă ouăle crude bătute cu sare și piper. Se pune verdeața, după gust.
4. Se fierb 4 ouă să fie tari.
5. Într-o tavă de cozonac unsă cu ulei și tapetată cu făină se pune jumătate din compoziția de organe, se așază ouăle fierte, se acoperă cu restul amestecului de organe, se nivelează și se dă la cuptor pentru 35 de minute.
Nu ezita să faci un drob de ciuperci rapid și gustos! O să vrei și a doua porție.
Citește și Friptură de miel- rețeta lui Joseph Hadad
PARTENERIATE
Redactia.ro
Vă mai amintiți de Lila din ”Vacanța Mare”? Ce s-a ales de ea? Drama neștiută a actriței
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_db36bc26966aac9a42fa618257b9bec0.jpg)
RetetePractice.ro
Pasca fara aluat
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_1d66aedede785fcd2b4764596adadc82.jpg)
RetetePractice.ro
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_087fd5d00d7fbbff8b60aad30cd3719f.jpg)