► Ingrediente
► 8 pulpe de pui
►o lingură sos pesto cu chilli
►sare
►piper
►100 g unt
►6 căţei usturoi
►o lingură miere
Pentru garnitură:
►6 cartofi în coajă roşie
►300 g roşii cherry
►pătrunjel
►2 cepe
►2-3 linguri ulei de măsline
►sare
►piper

► Preparare:
1. Se ung pulpele cu sos pesto picant şi unt, se împănează cu usturoi, se adaugă miere, sare, piper şi se acoperă cu hârtie de copt. Se coc la 160°C.
2. Se fierb cartofii în apă cu o linguriţă de sare.
3. Se scot cartofii, se scurg, se răcoresc, se curăţă şi se feliază. Se încinge uleiul şi se căleşte ceapa tăiată solzişori. Se perpelesc cartofii, se adaugă roşiile cherry tăiate jumătăţi, sare şi piper şi se servesc cu pulpele rumenite. Se ornează cu pătrunjel proaspăt tocat mărunt.