Ingrediente
● 800 g pulpă de porc
● 4 mere
● 2 linguri ulei
● o linguriță zahar
● o linguriță oțet balsamic
Pentru copt:
● 100 g unt
● sare ● piper
● cimbru
Preparare:
1. Merele curățate si tăiate
cuburi se pun la călit în ulei.
2. Când încep să se rumenească,
se adaugă zahărul, se lasă
un pic să se caramelizeze și se
stinge cu oțetul balsamic. Se
trage de pe foc.
3. Carnea se taie pentru a ob-
ține o bucată cât mai întinsa și
se presară cu cimbru pe partea
care va fi la interior.
4. Se pun merele peste cimbru,
se rulează, se prinde cu ață și se
unge cu unt. Se asază în tavă, se
potrivește gustul de sare și piper
și se lasă la cuptor.
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
Vedete
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Libertatea.ro
Moșii de Toamnă 2024. Ce se împarte de Sâmbăta Morților
Libertatea.ro
Ciorbă de burtă – rețeta tradițională pas cu pas
Horoscop