► Ingrediente
►un kg pulpă de porc
►500 g ciuperci
►6 căței usturoi
►4 roșii
►3-4 ardei (roșu și verde)
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat
►100 ml vin alb dulce
►2-3 linguri ulei de măsline
►cimbru verde
►pătrunjel pentru ornat

► Preparare:
1. Se feliază carnea și se condimentează cu sare, piper, usturoi și cimbru.
2. Se stropesc bucățile de carne cu uleiul de măsline și se bagă în cuptorul încins, înfășurate în hârtie de copt.
3. Se curăță ciupercile și ardeii, se spală și se condimentează cu sare și piper. Se taie roșiile rondele. Se așază printre feliile de carne și se stropesc cu vin.
4. După ce s-a pătruns carnea, se scoate pe platou și se serveşte alături de legumele coapte şi de usturoi, ornată cu pătrunjel proaspăt.