► Ingrediente
► o pulpă de miel de 1-2 kg
►3 legături ceapă verde
►o legătură usturoi verde
►sare
►cimbru
►busuioc
►150 ml vin alb
►300 g sparanghel
►ulei de floarea-soarelui
► Preparare:
1. Se condimentează pulpa de miel cu cimbru, busuioc și sare, se unge cu ulei de floarea-soarelui și se lasă la rece.
2. Separat, se curăță sparanghelul, se prinde într-un mănunchi și se opărește aproximativ 30 de minute în apă cu sare.
3. Se curăță ceapa și usturoiul, se spală și se împletesc 2 fire de ceapă, plus un fir de usturoi. Se așază în tavă împreună cu sparanghelul, se stropesc cu ulei și cu sare, se așază pulpa și se dă la cuptor. Se coace la foc potrivit, până se rumeneşte.
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/46_36b80b6cce138a97245da5dd268eca3d.jpg)
Substantial.ro
Cum să scapi de mirosul de mucegai din haine
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/29_44e033a24dca442a10e23bc1a9ac36af.jpg)
PARTENERIATE
Redactia.ro
Odinioară, era exploziv pe scenă și energic, iar acum merge în baston, fragil și cu privirea în pământ! Cum l-a schimbat boala pe acest mare artist
Advertorial
Cele mai bune trucuri pentru ardeii copți. Cum se coc și cum se curăță rapid!
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/18_43cf38d513cfe1537efd610d0893238f.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/18_dd702953bc027db6695659a60cb637a0.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/18_1a07b13af9a7417b8e7c00b846104047.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/23_198c16d856ff62da3da035864ea6168e.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/23_0da244c0b99c65be51ede1acd133378f.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/23_ec68b02743ecdd0dc3ad95fe253a42a6.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/22_d9da438d538f7755f8c4d7f85a9334c5.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/22_58a825721eee84b48c572a6c3ccc1f75.jpg)
RECOMANDĂRI
Zacuscă de fasole - Top 5 cele mai bune rețete
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/22_828f4b5e06e05bebd70a2eb6b45d1ae1.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/13_aa38529aa7cfdaa49e4d90c492357e26.jpg)
Libertatea.ro
Cine a fost Charles Dickens
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/13_db4e4839f02e6641effa248ccc89cd6d.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/13_450f1d7b74b88ddc5896acd9adc2ef8c.jpg)