►jumătate pulpă de curcan
►un avocado
►sare
►o lămâie verde
►piper
►seminţe de rodie
►4 linguri smântână
►3 linguri sos de soia
►3 linguri sos chilli
►ulei
►nucșoară
►pătrunjel
►oregano
►rozmarin
1. Se amestecă într-un vas sosul de soia, sosul chilli, zeama de la jumătate de lămâie, câteva seminţe de rodie, rozmarin şi oregano şi se pune pulpa de curcan.
2. Se lasă la marinat aproximativ 30 de minute.
3. Se tapetează o tavă cu ulei şi se aşază pulpa de curcan. Peste ea, se toarnă o cană cu apă şi câteva frunze de pătrunjel tocate mărunt.
4. Se dă la cuptor pentru 35-40 de minute.
5. Între timp, se prepară piureul de avocado. Se curăţă avocado, se taie  felii subţiri şi se dă prin blender.
6. Se adaugă smântâna şi o linguriţă de nucşoară şi se amestecă, până se face un piure.
7. Se serveşte pulpa de curcan alături de piureul de avocado.