Ingrediente pentru puișori de brânză:

● 250 g brânză de vaci
● 50 g cremă de brânză
● un morcov

● un praf sare
● 150 g cașcaval

Pentru servit:

● morcov

● biscuiți
● 1-2 măsline negre
● mărar

1. Brânza de vaci se amestecă cu crema de brânză și un praf de sare cât să aibă gust.
2. Se răzuie morcovul pentru umplutură și se amestecă bine cu brânza. Se dă amestecul la frigider pentru o oră.
3. Din acest amestec se modelează apoi bile și se dau prin cașcavalul ras. Se pun bucăți de măslină pe post de ochișori și mici bucățele de morcov pe post de cioc.
4. Din morcovul de decor se taie bucăți care să imite picioarele puilor, se așază pe biscuite și apoi se pune cât o bilă de brânză. Se pun pe farfurii decorate cu mărar.

Dacă vrei să faci o porție de fursecuri mai deosebite îți recomand aceste fursecuri cu ciocolată albă!