►un pui
►500 g ciuperci
►2 legături ceapă verde
►100 g cașcaval
►50 g pesmet
►o legătură pătrunjel
►o legătură mărar
►20 ml ulei de floarea-soarelui
►sare
►piper
►150 g unt
►4-5 roșii
►4 ouă
►rubarbă
►oțet aromatic
1. Se spală puiul, se șterge și se
scurge pe un prosop absorbant.
Se unge cu untul moale și se condimentează cu sare și piper.
Se înțeapă cu acul sau cu o furculiţă pe toată suprafaţa, ca să intre untul sub piele.
2. Separat, se curăță și se spală ciupercile. Se scurg și se toacă mărunt. Ceapa se curăță și se spală și, împreună cu ciupercile, se căleşte în puțin ulei de floarea-soarelui.
Se adaugă cașcavalul ras, verdeața și pesmetul.
3. Se condimentează cu sare și piper și se umple puiul cu compoziția de ciuperci. Se bagă apoi în cuptorul încins în prealabil.  Din când în când se stropește cu sosul din tavă ca să nu se ardă.
4.  După ce s-a rumenit puiul, se servește pe un platou cu roșii coapte pe grătar și cu salată de rubarbă și ouă fierte.