Ingrediente
1. În ulei se rumenește întâi carnea de pui și apoi se transferă într-un vas de cuptor.
2. În acelasi ulei se pun la rumenit ceapa, țelina și morcovul tăiate mărunt. Se transferă în vas, lângă pui.
3. Se adaugă bulionul desfăcut cu puțin vin și restul de ulei din tigaie.
4. Se presară sare și piper, se coace 10 minute, apoi se toarnă restul vinului și se continuă coacerea. Se aduce la masă cu pătrunjel și garnitură, după gust.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_f060f56b28c28891faa539ced393819f.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
ARDE! Ruby s-a lăsat pozată aşa cum numai iubitul o vede în aşternuturi! Poza indecentă cu artista (FOTO)
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri