► Ingrediente
► 800 g piept de pui
►100 g pesmet
►ulei de floarea-soarelui
►2 cepe roşii
►4 ardei
►2 roşii
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat
►3-4 linguri ulei de măsline
►2 linguri oţet balsamic
►o legătură ceapă verde
►o lingură miere
► Preparare:
1. Se spală carnea şi se taie cubuleţe. Se lasă 5-10 minute în apă clocotită, se scurge şi se dă cu sare şi piper, după gust.
2. Se perpeleşte pesmetul în ulei, se adaugă şi se rumeneşte şi carnea, apoi se bagă în cuptor până se pătrunde bine.
3. Se spală ardeii, ceapa şi roşiile. Se pun toate într-un bol şi se pasează. Pasta de legume se amestecă cu ulei de măsline, oţet balsamic, sare şi piper şi se scad pe aragaz. Mierea se adaugă la sfârşit şi se toarnă peste puiul crocant. Se ornează cu ceapă verde tocată mărunt.