► Ingrediente
► 600 g piept de pui
► o linguriţă boia
► 100 g alune măcinate
► sare
► piper negru măcinat
Pentru sos:
► 100 g brânză mascarpone
► 100 g brânză brie
► un praf nucşoară
► o linguriţă ghimbir
► chivas pentru ornat
► 6 cartofi
► 2-3 linguri ulei de măsline
► 50 g unt
► Preparare:
1. Se feliază pieptul de pui şi se condimentează cu sare şi piper.
2. Separat, se freacă untul cu sare, cu alunele şi boiaua.
3. Se fierb cartofii. Se taie brânza brie cubuleţe şi se topeşte la baie de aburi. Se adaugă brânza mascarpone, sare, piper, ghimbir, nucşoară şi, la final, chivas tocat mărunt.
4. Se pun bucăţile de carne pe grătarul încins şi se rumenesc, apoi se dau prin sosul de unt. Se scot cartofii, se feliază şi se servesc alături de carne cu crema de brânză.
Redactia.ro
S-a aflat! Unde e acum Prințesa Lia? S-a dus special în această țară! A comunicat cu Prințul Paul? Detalii ieșite la iveală
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)