Ingrediente pentru pui cu spanac și ricotta:
● 50 g spanac
● 50 g brânză ricotta
● un piept de pui
● sare
● piper
● brânză cedar
● ulei
1. Se spală bine spanacul, după care se dă la tigaie 5 minute, într-un strop de ulei, până se înmoaie. Se adaugă brânza ricotta, sare, piper și se amestecă până devine ca o pastă.
2. Se crestează pieptul de pui și în crestături se pune pasta de brânză obținută. Se răzuie brânza cedar deasupra și se dă la cuptor aproximativ 20-30 de minute.
Îți recomand și pieptul de pui umplut cu brânză!
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ireal! Ce note a luat fiica Adrianei Iliescu la BAC? Profesoara, reacție publică după ce a aflat rezultatele
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri